Κατασκευαστής: HUAWEI
Κωδικός Προϊόντος: P10 Plus Silver
Διαθεσιμότητα: 3 - 5 Ημέρες
Τιμή: 799,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 644,35€

HUAWEI P10 Plus Silver SMARTPHONE 5.5"

Άλλαξε τον τρόπο που σε βλέπει ο κόσμος γύρω σου, με τον φακό του Huawei P10 Plus. Η τελειότητα σε κάθε πορτρέτο.

Χρώμα- Στυλ- Καινοτομία
Το Ινστιτούτο Χρωμάτων PANTONE θέτει τις παγκόσμιες τάσεις για το χρώμα. Τώρα το HUAWEI P10 Plus θέτει τις τάσεις για τα smartphones. PANTONE + HUAWEI. Μια αποκλειστική συνεργασία που προσθέτει χρώμα στη ζωή σου.
Ανανεωμένη αίσθηση
Ακρίβεια στο χιλιοστό! Το HUAWEI P10 Plus  με το diamond-cut φινίρισμα ενισχύει τη φωτεινότητα και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα, κάθε φορά που το ακουμπάς. Το φινίρισμα της συσκευής διατίθεται επίσης σε γυαλιστερό και με επιφάνεια αμμοβολής.
Πιο λεπτό. Πιο φωτεινό. Πιο τολμηρό.
Το design του HUAWEI P10 Plus είναι χτισμένο γύρω από ένα πολύ λεπτό, 7 χιλιοστών, ελαφρύ σώμα. Με διπλή κάμερα στο ίδιο επίπεδο με το πίσω κάλυμμα, ενισχυμένο με στρογγυλεμένες καμπύλες.
Έξυπνο άγγιγμαΟ αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος – πλέον “κρύβεται” στο κάτω μέρος της μπροστινής οθόνης – κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη, παρέχει περισσότερο χώρο στην οθόνη και αυξάνει την ταχύτητα αφής. Η ευκολία συναντά τον minimal σχεδιασμό.
Εμβληματικό design
Οι 20MP+12MP κάμερες του HUAWEI P10 Plus είναι στο ίδιο επίπεδο με το πίσω κάλυμμα, διότι το HUAWEI P10 Plus δεν συμβιβάζει τον σχεδιασμό για την καινοτομία. Το βελτιωμένο κοίλο κουμπί ενεργοποίησης ,αποτρέπει λανθασμένα πατήματα και διατηρεί την κομψότητα του HUAWEI P10 Plus.
Το HUAWEI P10 Plus θέτει νέα στάνταρ στην αγορά των smartphones, για το στυλ και την δεξιοτεχνία, αφού αποτελεί το πρώτο smartphone με diamond-cut φινίρισμα, το οποίο προσθέτει δύναμη και χρώμα. Το φινίρισμα της συσκευής διατίθεται επίσης σε γυαλιστερό και με επιφάνεια αμμοβολής.
Καλλιτεχνικά πορτρέτα με το ιδιαίτερο στυλ της LEICA.
Τώρα έχεις ένα στούντιο δημιουργίας πορτρέτων στην τσέπη σου. Η νέα διπλή κάμερα της Leica 2.0 Pro Edition χρησιμοποιεί 3D ανίχνευση προσώπου με μεγάλη ακρίβεια, δυναμικό φωτισμό, και βελτιώσεις πορτρέτου για την παραγωγή εκπληκτικών καλλιτεχνικών πορτρέτων με το στυλ της Leica.
Μια γεύση από στούντιο
Ο αλγόριθμος απεικόνισης του HUAWEI P10 Plus βοηθά στη δημιουργία καλλιτεχνικών πορτρέτων με το ιδιαίτερο στυλ της Leica για ένα φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει σαν να έχει τραβηχτεί σε επαγγελματικό στούντιο. Τα μάτια  τονίζονται μέσα από την ειδική οπτική τεχνολογία, η οποία αναδεικνύει την έμφυτη φωτεινότητα τους και το χρώμα τους.
Δυναμικός φωτισμός
Καθώς οι συνθήκες φωτισμού αλλάζουν, ο αλγόριθμος ανίχνευσης φωτός του HUAWEI P10 Plus προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας –συμπεριλαμβανομένου του AWB, της ταχύτητας κλείστρου και πολλά άλλα. Η λειτουργία αυτή αναπροσαρμόζει το φωτισμό για να προσθέσετε καλλιτεχνική λάμψη στις λήψεις σας.Ο τέλειος εαυτός σου
Η ακριβής 3D τεχνολογία του προσώπου ανίχνευσης στο HUAWEI P10 Plus προσδιορίζει τα προσωπικά χαρακτηριστικά σας με μεγαλύτερη ακρίβεια για να σας δώσουμε τα καλύτερα και πιο όμορφα πορτρέτα.
Φυσικό BOKEH εφέ
Η διπλή κάμερα Leica 2.0 Pro Edition επιτρέπει λήψεις με μεγάλο διάφραγμα για εκπληκτικά καλλιτεχνικά πορτρέτα με φυσικό bokeh εφέ. Η αποκλειστική τεχνολογία στο βάθος διείσδυσης πεδίου (DOF) κάνει τα πορτρέτα σας πιο έντονα, καθαρά και όμορφα.
Υβριδικό ζουμ
Οι 20MP+12MP κάμερες του HUAWEI P10 Plus και το ευέλικτο υβριδικό ζουμ της Huawei βελτιώνει την ομαλότητα, την ευκρίνεια και την απλότητα της φωτογράφισης πορτρέτων.
Highlights
Το Highlights δημιουργεί αυτόματα ένα video με τις καλύτερες στιγμές, με βάση το χρόνο, τον τόπο και το είδος της λήψης. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από διάφορα πρότυπα.
Τα κελύτερα προσωπικά πορτρέτα: εμπρόσθια κάμερα LEICA
Μία νέα εμπρόσθια κάμερα Leica συλλαμβάνει 2 φορές περισσότερο φως, προσφέροντας εκπληκτικά προσωπικά πορτρέτα ανεξάρτητα αν είναι μέρα ή νύχτα. Το HUAWEI P10 Plus μπορεί να αναγνωρίσει groufies και αυτόματα να αλλάξει το είδος της λήψης σε ευρυγώνια όταν περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στο κάδρο της φωτογραφίας. Τραβήξτε μοναδικές selfies με στυλ Leica.
Η νέα, 8MP εμπρόσθια κάμερα της Leica τραβάει ευκρινείς, φωτεινές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δημιουργώντας μοναδικά selfies.
Ο μεγάλος αισθητήρας του HUAWEI P10 Plus συλλαμβάνει 200% περισσότερο φως, προσφέροντας βάθος χρώματος και εύρος, ενώ αυτόματα αλλάζει σε ευρυγώνια προβολή για groufie λήψεις.
Μηχανικό θαύμα: διπλή κάμερα LEICA 2.0 PRO EDITION
H Leica Dual Camera 2.0 Pro Edition του HUAWEI P10 Plus φέρει δύο φακούς SUMMILUX-H με μεγαλύτερο διάφραγμα (f / 1.8). Το αποτέλεσμα: 4K videos, 20MP+12MP αισθητήρες, οπτικός σταθεροποιητής εικόνας, εκπληκτική φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού. Όταν βλέπεις τον κόσμο πιο καθαρά, θα δεις πόσο όμορφος είναι.
H Leica Dual Camera 2.0 Pro Edition του HUAWEI P10 Plus διαθέτει SUMMILUX-H modules με ένα εκπληκτικό διάφραγμα F1.8 για αξιοσημείωτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.
Επιπλέον διαθέτει γρήγορη εστίαση (4 σε 1 υβριδική αυτόματη εστίαση), μεγαλύτερο βάθος και σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για εκπλητικές λήψεις και μείωση στη θαμπάδα του αντικειμένου σε κίνηση.
Λήψεις 4k
Τράβηξε τη ζωή σου με κάθε λεπτομέρεια, με 4Κ ανάλυση, ικανή να προβάλλεται σε μεγάλες οθόνες
Η ταχύτητα της ζωής
Ο Αλγόριθμος Εκμάθησης Χρήσης και ο υπερταχής επεξεργαστής Kirin 960 διατηρούν την απόδοση του HUAWEI P10 Plus στην κορυφή. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία HUAWEI Ultra Memory που διαθέτει έξυπνη, ανακυκλώσιμη  και συμπιεσμένη μνήμη, οι αγαπημένες σου εφαρμογές θα φορτώνουν πιο γρήγορα από ποτέ.
Πάντα ανοιχτό. Πάντα γρήγορο.
Οι 4 κεραίες του HUAWEI P10 Plus υποστηρίζουν δίκτυα 4,5G για γρήγορη και σταθερή σύνδεση – φτάνοντας ταχύτητες δεδομένων έως και 600 Mbps.
* Δοκιμασμένο στις συνθήκες εργαστηρίου της HUAWEI. Η πραγματική ταχύτητα ποικίλλει ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες του δικτύου.
Μεγάλη οθόνη
Οθόνη 5.5 ιντσών 2K με πιο έντονα χρώματα και πιο φωτεινές λεπτομέρειες.
Σχεδιασμός ήχου
Διπλά ηχεία που αποδίδουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο.
Πιο γρήγορο. Πιο έξυπνο
Το HUAWEI Ultra Memory χρησιμοποιεί αλγόριθμο εκμάθησης χρήσης για να βελτιώσει την ταχύτητα και το χρόνο απόκρισης του HUAWEI P10 Plus με το να διατηρεί μέρος της μνήμης για τις εφαρμογές που αγαπάτε περισσότερο. Ως αποτέλεσμα το HUAWEI P10 Plus είναι πιο γρήγορο και επιδέξιο, παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία multi-tasking.
Υπερταχεία φόρτιση
Η υψηλής πυκνότητας 3750 mAH μπαταρία του HUAWEI P10 Plus υποστηρίζει τη SuperCharge HUAWEI τεχνολογία. Με πενταπλή προστασία, για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα Android OS, v7.0 (Nougat)
Τύπος Smartphone
Περιγραφή Κάνε κάθε φωτογραφία σου εξώφυλλο.

Εξωτερικές προδιαγραφές
Βάρος 165 γραμ.
Ανθεκτικότητα -
Διαστάσεις 153.5 x 74.2 x 7 mm

Οθόνη
Μέγεθος 5.5 ίντσες, 1440 x 2560 pixels
Ανάλυση IPS-NEO LCD capacitive touchscreen, 16M colors, Multitouch
Τεχνολογία Οθόνης Corning Gorilla Glass 5 - Emotion UI 5.1

Επεξεργαστής
Ταχύτητα Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)
Τύπος επεξεργαστή HiSilicon Kirin 960

Μνήμη
Εσωτερική Μνήμη RAM 6 GB RAM
Εξωτερική Μνήμη microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης 128 GB

Προδιαγραφές δικτύου
SIM Nano-SIM
Dual SIM Όχι
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, WiFi Direct, hotspot
3G HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1800 / 1900 / 2100
4G (LTE) LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 9(1800), 12(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 26(850), 28(700), 29(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300)

Συνδεσιμότητα
NFC Ναι
USB v2.0, Type-C 1.0 reversible connector
Bluetooth v4.2, A2DP, LE
HDMI -
Audio jack Ναι

Κάμερα
Κύρια Κάμερα Dual 20 MP + 12 MP, f/1.8,
Μπροστινή Κάμερα 8 MP, f/1.9
Flash dual-LED (dual tone) flash
Τεχνολογία Κάμερας OIS, Leica optics,
Εγγραφή Video 2160p@30fps, 1080p@60fps
Χαρακτηριστικά Κάμερας Phase detection and laser autofocus, Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama

Multimedia
Audio Player Vibration; MP3, WAV ringtones
Video Player -
Audio technology -

Χαρακτηριστικά
Internet Browser HTML5
Features -
Ενσωματωμένο Ραδιόφωνο Όχι
GPS Ναι με A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Μπαταρία
Τύπος Μπαταρίας Non-removable Li-Ion 3750 mAh battery
Χρόνος Αναμονής -
Χρόνος Ομιλίας -
Χρόνος Αναπαραγωγής Video -
Χρόνος Αναπαραγωγής Μουσικής -

Περιεχόμενα συσκευασίας
Handsfree Ναι
Καλώδιο Ναι
Κάρτα Μνήμης Όχι
Φορτιστής Όχι

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: HUAWEI, SMARTPHONE, 5.5"