Η επιχείρηση ΚΩΤΣΑΔΑΜ  ξεκίνησε την λειτουργία της στα τέλη της δεκαετίας του ΄70 από τον ιδρυτή της Κωτσαδαμ Γεωργιο  και δραστηριοποιήθηκε  στον κλάδο εμπορίου ηλεκτρικών συσκευών.

Η δημιουργία τετραοροφου  ιδιόκτητου καταστήματος στην Λιβαδεια  στην οδό Σοφοκλεους 42  έδωσε μεγάλη ώθηση στην παρουσία της επιχείρησης στον χώρο.

Τα τελευταια χρονια  εισέρχονται στην εταιρεία ο γιος και η κορη του ιδρυτή και αρχίζει μια νεα πορεία ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων  της επιχείρησης.

Η επιχειρηση Κωτσαδαμ  πλαισιώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζοντας ετσι υψηλό επίπεδο παροχών με άριστη και όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτηση.Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές έχει διασφαλίσει την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας με αποτέλεσμα η επιχείρηση να εχει εδραιωθεί σε όλη τη Βοιωτια αλλα και στην ευρυτερη περιοχη Φθιωτιδας και Φωκιδας.

Mόνιμος και διαρκής στόχος της εταιρείας μας είναι η πληρέστερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Η δημιουργία άλλωστε του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια της επιχείρησης μας για την αμεσότερη και ταχύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εξασφάλιση περισσότερο ανταγωνιστικών πακέτων προσφορών.